Schilder je los | Yvonne van Lokhorst
Menu

Workshops

Heb je iets te vieren en weet je nog niet wat voor feest het wordt? Geef een schilderfeest! Voor deze dag is het niet nodig dat je kunt tekenen of schilderen. Ter gelegenheid van bijvoorbeeld je verjaardag, een vrijgezellenfeest, een bruiloft of een huwelijksjubileum is het een leuke herinnering om een schilderfeest te organiseren. Ook als teambuilding is samen schilderen een ervaring samen rijker! U biedt uw collega’s medewerkers tevens een creatief uitje. Het geeft een beeld van de samenwerking en de sfeer binnen het bedrijf. Het “centrale” ophangpunt van het schilderij geeft weer aanleiding tot de nodige gespreksstof.


De workshop kan ook voor externe klanten of samenwerkingspartners gebruikt worden. Het is een manier om de contacten te versterken en uw waardering voor hen te tonen. U biedt hen een zeer uniek en creatief relatiegeschenk, dat jarenlang een dierbare herinnering zal zijn. Informeel creatief bezig zijn en elkaar op een andere manier leren kennen. Het gaat er niet om dat het schilderij ‘mooi’ wordt, maar belangrijk is dat je via kleur en vorm iets maakt wat authentiek is, helemaal van jezelf.


Als “schildersgroep” kun je er voor kiezen een gezamenlijk kunstwerk te maken of individueel aan het werk te gaan. Je kiest voor het abstract werken in vorm en kleur, figuratief, maar ook een collage is natuurlijk mogelijk. Neem iets mee of trek iets aan wat vuil mag worden en een oude lap. Data en prijs op aanvraag. Kijk voor contactgegevens hierboven bij "Contact".